„Н и Б Технолоджи” е фирма, създадена преди повече от 10 години, характеризираща се с професионализъм и иноваторство, заемаща водеща позиция в продажбата на кофражи, кулокранове, фасадни скелета, строителна техника изцяло от ново поколение. Разрастването на бизнеса налага развитието на фирмата в холдинг, състоящ се от 3 дружества, специализирани в търговия, отдаване под наем и производство на кофражи и кулокранове. От създаването си до момента сме изградили стабилна търговска мрежа и сервиз на кулокранове(24/7), покриващи изцяло територията на България.

Екип, изграден от креативни и иновативни личности, мотивирани в предлагането на новото и доказаното на пазара, професионалисти в областта на строителството и изключително коректни към своите клиенти, се грижи да отговори подобаващо и своевременно на техните необходимости и желания, е на Ваше разположение в търсенето на правилното решение.

Широката гама от продукти, които предлагаме, са с доказан произход и качество, подкрепени със сертификати, декларации за съответствие от производителите. Осигурявайки сервиз за техниката, закупена от нас 24 часа, ние можем да реагираме адекватно и навреме спрямо необходимостите от поддръжка. Тези незаменими наши качества лежат в основата и осигуряват неоспоримо успешния финал на Вашия проект.

Професионализмът ни, базиран на лоялност, коректност към нашите клиенти и тяхното безценно доверие, както и високото качество на продуктовата гама, ни дава необходимия тласък ежедневно да се доказваме в сферата на строителството и да се борим за покоряването на нови висоти в тази област. Изключително активната търговска дейност ни е извоювала позицията, която заемаме в момента, а именно на водеща, бързо еволюираща и добре позната фирма на българския пазар, респектираща и с добър имидж пред обществото и строителната бизнес среда, разполагаща с доверието и отличната оценка на нашите клиенти.

Фирма „Н и Б Технолоджи” ООД е официален представител на марките Bini Fernando, IGLU U-boot, Butti, Edil Euganea, FAS Italia, Q.U.E.S. Hetronic, Monaco, Kapriol, Bamip, Gigam.